Broj:
|
HAH-Z-2011-9
|
Podnositelj:
|
Hrvatska agencija za hranu
|
Datum podnošenja:
|
07.01.2011
|
Predmet zahtjeva:
|
Znanstveno mišljenje: Kvaliteta smrznutog svinjskog mesa
|
Datum zaprimanja:
|
10.01.2011
|
Datum prihvaćanja:
|
24.11.2011
|
Znanstveni odbor ili radna skupina koja izrađuje znanstveno mišljenje ili izvješće
|
Radna grupa
|
Rok izdavanja:
|
Sukladno Pravilniku o izdavanju znanstvenog mišljenja i pružanju znanstvene i tehničke pomoći (NN 130/09) te internim aktima Agencije
|
Status (napredak) izrade znanstvenog mišljenja ili izvješća:
|
Dogovoreno je da se izradi Znanstvena studija o
kakvoći zamrznutog mesa svinja, koju možete pogledati na linku: Znanstvena studija o kakvoći zamrznutog mesa svinja (objavljena u 2014.g) |
- O CSH
- Izlazni dokumenti
- Vijesti
- EFSA
- Sigurnost hrane
- Događanja
- Potrošački kutak