U organizaciji Hrvatske agencije za hranu i Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek, održat će se predstavljanje knjige: „Što i kako jedemo?” poznatog nutricionista, dr. sc. Ignaca Kuliera.
Predstavljanje će se održati u petak, 15. studenog 2013., u 17h, u Vijećnici Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek (F. Kuhača 20, 1.kat ).
Uz predstavljanje knjige bit će održano i prigodno predavanje “Što i kako jedemo i kako kontroliramo hranu”, dr. sc. Ignaca Kuliera i mr. sc. Marijana Katalenića (HZJZ).
Knjiga je tiskana u izdanju Naklade Uliks, a predstavljanju knjige prisustvovat će i dr. sc. Jurislav Babić, prodekan Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek te Andrea Gross Bošković, ravnateljica Hrvatske agencije za hranu.
Predstavljanje knjige dr. sc. Ignaca Kuliera: Što i kako jedemo?
11/11/2013 10:02