3. hrvatska konferencija o procjeni rizika porijeklom iz hrane uz obilježavanje Svjetskog dana hrane 2019. održava se 16. i 17. listopada 2019. na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku.
Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH), pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović te pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva zdravstva RH, 16. i 17. listopada 2019. na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, organizira 3. hrvatsku konferenciju o procjeni rizika porijeklom iz hrane.
Suorganizatori konferencije su Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek i Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Konferencija se odvija uz tehničku podršku Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA) i Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO).
U sklopu konferencije održat će se i nacionalno obilježavanje Svjetskog dana hrane 2019., povodom kojeg će se održati Okrugli stol: „Zdrava prehrana – sve veći izazov današnjeg vremena“, a raspravu naših priznatih stručnjaka i znanstvenika, moderirat će Mislav Togonal.
Za sudjelovanje na konferenciji možete se prijaviti putem web obrasca
Molimo Vas da to učinite čim prije, jer je broj mjesta ograničen, a najkasnije do 10. listopada 2019.
Konferencija okuplja eminentne predavače iz Hrvatske i Europe, a namijenjena je predstavnicima nadležnih tijela, subjekata u poslovanju, organizacijama potrošača, znanstvenoj zajednici te svim dionicima u sustavu sigurnosti hrane iz Hrvatske, ali i regije.
Naknada za sudjelovanje na konferenciji je simbolična, 200kn + PDV, a uključuje: zbornik sažetaka, radne materijale, osvježenja tijekom pauza, kao i dva ručka tijekom trajanja konferencije.
Konferencija će se održati na hrvatskom i engleskom jeziku, uz simultano prevođenje.
Detaljan program skupa, kao i sve dodatne informacije, možete pronaći na našoj podstranici Konferencije.